Co trzeba zrobić żeby zostać przyjętym do SPBW?
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
- William
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: Freex Serum
- Uprząż: Woody Valley Velvet
Co trzeba zrobić żeby zostać przyjętym do SPBW?
Witam.
Co trzeba zrobić żeby zostać przyjętym do Stowarzyszenia?
Pozdrawiam.
Co trzeba zrobić żeby zostać przyjętym do Stowarzyszenia?
Pozdrawiam.
Paralotniarze nie umierają, idą do piekła bo tam jest dobra terma 

Re: Co trzeba zrobić żeby zostać przyjętym do SPBW?
Musisz złożyć podanie o przyjęcie do prezesa, aby to zrobić musisz zdobyć druk spbw-4 dzięki któremu bez problemów dostaniesz zaświadczenie s-2 po rozpatrzeniu którego dostaniesz pozwolenie uiszczenia opłaty u skarbnika oraz potwierdzenie uiszczenia opłaty p-34 (oczywiście po opłaceniu). Mając to zaświadczenie piszesz życiorys z wyszczególnieniem wszystkich osób z Twojej rodziny związanych z lotnictwem, oraz starasz się o rekomendacje od przynajmniej 4 obecnych i czynnych członków SPBW, z tego jeden z nich musi się wykazać przelotem powyżej 120km dwóch powyżej 30 a ostatnia przelotem poniżej 2km. Do tego poświadczenie odbycia przynajmaniej 6h i 20 m in prac na rzecz stowarzyszenia. Później już ino MIG i za jakieś 4 miesiące i 23 dni zostaniesz zaproszony na Zebranie gdzie po przegłosowaniu twojej Kandydatury zostaniesz przyjęty 
- Tak na serio przyjdź kiedyś na zebranie, zapłać opłate wstępną i roczną a później pracuj z nami na rzecz paralotniarstwa w Beskidzie Wyspowym
Pozdrowienia
Piotrek

- Tak na serio przyjdź kiedyś na zebranie, zapłać opłate wstępną i roczną a później pracuj z nami na rzecz paralotniarstwa w Beskidzie Wyspowym

Pozdrowienia
Piotrek
- William
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: Freex Serum
- Uprząż: Woody Valley Velvet
Dzienx za info 

Paralotniarze nie umierają, idą do piekła bo tam jest dobra terma 

- mani3kxc
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Team: UFO Team
- Kontakt:
Panowie,
Proponuje stworzyć wątek informacyjny i podkleić go w tym dziale.
Znalazły by się tam numer konta i dane do wpłaty zarówno wpisowego jak i opłat rocznych.
Co Wy na to?
Osobiście zawsze gubię tego typu rzeczy (pewnie jakiś finansowy instynkt przetrwania).
Znalazły by się tam numer konta i dane do wpłaty zarówno wpisowego jak i opłat rocznych.
Co Wy na to?
Osobiście zawsze gubię tego typu rzeczy (pewnie jakiś finansowy instynkt przetrwania).
- shBash
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: Up Summit XC2
- Uprząż: Nearbirds Zippy
mani3kxc pisze:Panowie,
Co Wy na to?
Zabawie sie w hiene cmentarna i odkopie tego trupa.. Szukam, szukam i znalezc nie moge..
Gdzie jest wyzej wspomniany watek? Bo tak jakos by mi sie przydal..

Pozdrawiam,
Pawel
Pawel
- shBash
- Pilot - Gawędziarz
Pooooodbijaaaaaaam!
Panowie, podepnijcie gdzies info co trzeba zrobic by sie 'dostac' do SPBW.
Panowie, podepnijcie gdzies info co trzeba zrobic by sie 'dostac' do SPBW.
Pozdrawiam,
Pawel
Pawel
- statek
- Gawędziarz
- Glajt: Fire Bird Grid
- Uprząż: KarpoFly
- Telefon: 609302813
- Kontakt:
jeśli moge Ci poóc to powiem jak było ze mną a jestem świerzak w stowarzyszeniu niedawno wstapiłem w szeregi.... napisałem do Prezesa zapytanie, kazał sledzic forum kiedy bedzie zebranie, potem pojechałem na zebranie wypełniłem druk spbw-4
zapłaciłem 100zł wpisowe 50 zł składka a potem było głosowanie o przyjęciu nas bo bylo kilka osób i tak zostyalismy przyjęci..... pytaj tez u źródła i przyjedz na kolejne zebranie
pozdrawiam

pozdrawiam
- shBash
- Pilot - Gawędziarz
statek pisze:jeśli moge Ci poóc to powiem jak było ze mną a jestem świerzak w stowarzyszeniu niedawno wstapiłem w szeregi.... napisałem do Prezesa zapytanie, kazał sledzic forum kiedy bedzie zebranie, potem pojechałem na zebranie wypełniłem druk spbw-4zapłaciłem 100zł wpisowe 50 zł składka a potem było głosowanie o przyjęciu nas bo bylo kilka osób i tak zostyalismy przyjęci..... pytaj tez u źródła i przyjedz na kolejne zebranie
pozdrawiam
Dzieki, w sumie taka informacje juz kiedys otrzymalem. Chodzi mi bardziej o to zeby taka informacje bylo latwo znalezc, na stronie, na forum.. gdziekolwiek

Pozdrawiam,
Pawel
Pawel
- mani3kxc
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Team: UFO Team
- Kontakt:
Panowie jak to jest z opłatami za startowiska w SPBW dla członka i osoby spoza Stowarzyszenia?
Ile w obu przypadkach wynosi opłata jednorazowa/za caly sezon?
Ile w obu przypadkach wynosi opłata jednorazowa/za caly sezon?
- Piotr Klimek
- Członek zarządu SPBW
- Glajt: Ozone Delta2
- Uprząż: AVA Tanto Race
- Telefon: 502 357 864
- Team: SPBW
Składka członkowska za rok 2012 - 50zł. Kryzys, więc nie podnosimy skladek ale jak ktoś może to daje więcej.
Liczymy na wsparcie naszych działań przez osoby z poza stowarzyszenia i przyjmiemy każdą kwotę (za min 50zł wysyłamy naklejkę:) Wszystkie kwoty są księgowane i rozliczane przez instytucje do tego przeznaczone. Z przekazanych pieniędzy opłacamy dzierżawy startowisk, lądowisk oraz utrzymujemy te miejsca w stanie pozwalającym na bezpieczne latanie.
Piotr (> Klimek
Liczymy na wsparcie naszych działań przez osoby z poza stowarzyszenia i przyjmiemy każdą kwotę (za min 50zł wysyłamy naklejkę:) Wszystkie kwoty są księgowane i rozliczane przez instytucje do tego przeznaczone. Z przekazanych pieniędzy opłacamy dzierżawy startowisk, lądowisk oraz utrzymujemy te miejsca w stanie pozwalającym na bezpieczne latanie.
Piotr (> Klimek
(>