ZIMOWY PUCHAR BESKIDU WYSPOWEGO 2011
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
- 13vajper
- Glajciarz
- Glajt: Ozone Delta,Sol Torck
- Uprząż: AVA SPORT SAMURAJ
Re: ZIMOWY PUCHAR BESKIDU WYSPOWEGO 2011
Chodzi mi o to aby nie rozprawiać - jak to się mówi ,,póki piłka w grze nie mówi się o wyniku ,, poczekajmy na zakończenie, na pewno wnioski co do punktacji, regulaminu, oceny zawodów będzie możliwość zrewidować poprawić, po zawodach - chociażby na imprezie zakończenia ZPBWi było by to miejsce i pora.
Ostatnio zmieniony 08 mar 2012, 23:48 przez 13vajper, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotr vajper
Flying Dragons Krakow Team
Flying Dragons Krakow Team
- adaho
- Przelotowiec
- Glajt: Pasat-5 28
- Telefon: 503 140 12zero
Na dzień dzisiejszy komplet punktów mają Viper i Grzegorz Rosiek . Z tym , że Grzesiek ostatni track miał z 6.03 a Viper z 07.03 .
Bardzo blisko zdobycia kompletu punktów jest Marcin . Do ostrego odrabiania strat zabrał się też Staszek .
Hmmm . Przy tworzeniu punktacji i regulaminu - chyba nikt nie brał pod uwagę , że więcej osób może zdobyć komplet punktów .
Chyba skład sędziowski będzie się musiał skonsultować z prezesostwem . Coby było sprawiedliwie . Przesłałem małemu info z datami poszczególnych lotów ( na podstawie tracków) . Będzie pełne info . Od razu widać kto z kim , gdzie i kiedy latał
Bardzo blisko zdobycia kompletu punktów jest Marcin . Do ostrego odrabiania strat zabrał się też Staszek .
Hmmm . Przy tworzeniu punktacji i regulaminu - chyba nikt nie brał pod uwagę , że więcej osób może zdobyć komplet punktów .
Chyba skład sędziowski będzie się musiał skonsultować z prezesostwem . Coby było sprawiedliwie . Przesłałem małemu info z datami poszczególnych lotów ( na podstawie tracków) . Będzie pełne info . Od razu widać kto z kim , gdzie i kiedy latał

- adaho
- Przelotowiec
Nieoficjalne wyniki stan na dzień 10.03 ( wysłane zgłoszenia )
Grzegorz Rosiek 50 pkt
Marcin Kalamat 34 pkt
Krzysztof Siwek 3 pkt
Stanisław Szendera 42 pkt
Piotr Klimek - 26
Dominika Kasieczko - 1
Krzysztof Mazur - 3
Grzegorz Ziółkowski - 6
Piotr Klimkiewicz - 50
Robert Dąbrowa - 12
Rafał Chrzan - 11
Michał Kocot - 4
Mariusz Krupa - 9
Pozdr
Adaho
Grzegorz Rosiek 50 pkt
Marcin Kalamat 34 pkt
Krzysztof Siwek 3 pkt
Stanisław Szendera 42 pkt
Piotr Klimek - 26
Dominika Kasieczko - 1
Krzysztof Mazur - 3
Grzegorz Ziółkowski - 6
Piotr Klimkiewicz - 50
Robert Dąbrowa - 12
Rafał Chrzan - 11
Michał Kocot - 4
Mariusz Krupa - 9
Pozdr
Adaho
- Piotr Klimek
- Członek zarządu SPBW
- Glajt: Ozone Delta2
- Uprząż: AVA Tanto Race
- Telefon: 502 357 864
- Team: SPBW
Re: ZIMOWY PUCHAR BESKIDU WYSPOWEGO 201
W tym miejscu były posty Vajpera, Jerza i Mańka...
No, na chwilę nie mozna Was spuścic z oczu zebyście sobie łopatkami babek w piaskownicy nie porozwalali.
Już nie mam siły cenzurowac Waszych wypowiedzi i jeśli chcecie kontynuowac przepychankę to zgodnie z sugestią Mańka kontynuację wątku przenieśliśmy do działu dla członków SPBW.
Reszta - właśnie tam..
Piotr Klimek - prezes SPBW
No, na chwilę nie mozna Was spuścic z oczu zebyście sobie łopatkami babek w piaskownicy nie porozwalali.
Już nie mam siły cenzurowac Waszych wypowiedzi i jeśli chcecie kontynuowac przepychankę to zgodnie z sugestią Mańka kontynuację wątku przenieśliśmy do działu dla członków SPBW.
Reszta - właśnie tam..
(>
- mani3kxc
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Team: UFO Team
- Kontakt:
Posty zbyt emocjonalnie związane z tematem przeniosłem do działu "tylko dla Członków".
- adaho
- Przelotowiec
Traki wrzuciło jeszcze dwóch nowych zawodników . W sumie w zabawie aktywnie brało udział 15 osób .
- grzero
- Glajciarz którego nie składa
- Glajt: Gin Carrera
- Uprząż: Advance Impress 3
- Telefon: 609208994
15 osób to już nieźle żeby Prezes nie musiał świecić oczami przed władzami gmin które z entuzjazmem podeszły do pomysłu Zimowego Pucharu, Każdy lot jest ważny i każdy uczestnik...
- adaho
- Przelotowiec
Rzutem na taśmę w ostatni dzień sypnęło trakami .
Lista zamknięta . Brało udział 20 zawodników .
Lista zamknięta . Brało udział 20 zawodników .
- Piotr Klimek
- Członek zarządu SPBW
- Glajt: Ozone Delta2
- Uprząż: AVA Tanto Race
- Telefon: 502 357 864
Zimowe zawody w tym roku już się skończyły i czekamy na oficjalny protokół Sędziów z wynikami. Wczoraj dopieliśmy u Sponsorów pulę nagród i wyszło na to że mamy do wydania 1700zł + nagrody od Rusłana - jak na pierwsze takie zawody to myślę że to niezła suma. Planujemy dla każdego uczestnika wydrukować dyplom i koszulkę, a dla pierwszej trójki puchary i nagrody rzeczowe.
Jeszcze nie wiadomo kiedy i gdzie będzie wręczenie bo termin 31 marca chyba niewielu odpowiada - ale to jeszcze uzgodnimy.
Dalsze wiadomości wkrótce.
Jeszcze nie wiadomo kiedy i gdzie będzie wręczenie bo termin 31 marca chyba niewielu odpowiada - ale to jeszcze uzgodnimy.
(>
- adaho
- Przelotowiec
Piotr Klimek pisze:Zimowe zawody w tym roku już się skończyły i czekamy na oficjalny protokół Sędziów z wynikami. Wczoraj dopieliśmy u Sponsorów pulę nagród i wyszło na to że mamy do wydania 1700zł + nagrody od Rusłana - jak na pierwsze takie zawody to myślę że to niezła suma. Planujemy dla każdego uczestnika wydrukować dyplom i koszulkę, a dla pierwszej trójki puchary i nagrody rzeczowe.
Protokół gotowy - przesłałem załączniki na skrzynkę zpbw2011@spbw.pl
Adam