Sprawa wyglada tak jak chcecie przelewajcie do mnie kase na drugiego busa jest tylko jedno ale ..
Trzeba po niego jechac do wisnicza wieczorem w piatek przed wyjazdem ( moze byc tez rano mnie to obojetne ) musi sie znalesc druga osoba ktora weznie na siebie umowe za wynajem ( ja mam na swojej gloowie jednego a wiecie jak to jest z wynajmowanymi samochodami ) trzecia i najwazniejsza sprawa do konca stycznia musze wiedziec ile osob na 100 % bedzie jechalo bo bede rezerwowal Busy
Dla tego tak cisne o te wynajecie bo cena 150 zl za dobe jest okazyjna !!!! ( plus 500 zl kaucji zwrotnej ) dogaladlem sie tez ak ze nie mamy limitu km .. tzn sa ale 400 km na dzien, wlasciciel powiedzial ze na kilka wiecej przymknie oko

moim zdaniem lepiej weselej jest jechac busami bedzie smiesznie a i czlowiek sie tak nie wyczerpie jazda
Jak juz wspominalem wpadlem na pomysl zeby kazdy z naszego busa bedziemy jechac na zmiane powiedzmy po godzince poltorej i zmiana , proponuje innym takie samo rozwiazanie ( nie nie trzeba miec zadnego prawojazdy kat D,T czy K zwykle B too nie jest wycieczka zarobkowa tylko wyjazd ze znajomymi ) .
wiec tak mamy na Kolejnego Busa
1 Grzero
2. Florek
3. Lopez
4. Toosh
5. Kalamat Marcin
6. Jasiek M
jesli kogos pominolem prosze kopjowac liste dalej i dopisywac kolejne osoby.
Podaje moj nr konta dla przelewow potwierdajacych chec wynajecia kolejnego busa.
Robert Ciupka
Ul.miechowity 13/31
31-475 Kraków
58 1050 1445 1000 0090 4706 3871
ing Bank Ślaski
zaliczka 200 zl ( wynajem busa + kaucaj zwrotna ) bede sie rozliczal z kasy pod koniec wyjazdu .
prosze w tytule przelewu napisac ze zaliczka na wycieczke slowenia, lub SPBW wycieczka wystarczy
Jezeli nie dojdzie do wynajmu kolejnego busa kasa wraca na konto zainteresowanego !!!
Jezeli ktos zrezugnuje z wyjazdu wplacajac zaliczke ,zaliczka przepada na poczet wynajmu kolejnego busa lub jezeli kolejny bus nie zostanie wynajety zaliczka wraca do wplacajacego
PROSZE O PRZEMYSLANE WPŁATY CZYLI ZARAZEM DEKLARACJE CHECI WYJAZDU, DATA WYJAZDU BEDZIE PODJETA 2-3 DNI PRZED SAMYM WYJAZDEM !!!w razie pytan dzwonic i organizowac sie Panowie i panie bo drugi raz nie bede organizowal takiego wyjazdu w tak zacnym gronie !!!