Lijak w marcu 2015
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
- szajba12386
- Gawędziarz
- Glajt: szybki
- Uprząż: wygodna
- Telefon: 695-107-626
- Team: GRUPA 303
Re: Lijak w marcu 2015
ja to widze tak jest warun decyzja w niedziele wyjazd we wtorek powrót w niedziele po lataniu pozdro
- toosh
- Glajciarz
- Glajt: Ozone LM5
- Uprząż: Kortel Kolibri
- Telefon: 88trzy26879jeden
- Kontakt:
Ja również, busem albo chętnie zajmę miejsce w aucie jeśli grupowo nie wypali i zostaną zwrócone zaliczki. Daty, długości, miejsce obojętne, byle wrócić przed świętami i startowisko/warun nie było za trudne na drugi sezon latania.
SRUdoChmury.pl - Marcin Duszyński
- eltomek
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Glajt: Tequila 5
- Uprząż: SupAir Delight 2
- Telefon: 6dziewięć785014pięć
Wtorek po robocie oczywiście ok. Tylko rzecz jasna warunki trzeba ocenić.
- Findzi
- Skarbnik SPBW
- Glajt: OPTIC 26
- Uprząż: Woody Valley Velvet
- Telefon: 663737000
mi pasuje czym wcześniej tym lepiej, pon, wt, ok
- grzero
- Glajciarz którego nie składa
- Glajt: Gin Carrera
- Uprząż: Advance Impress 3
- Telefon: 609208994
- Team: SPBW
Robson, zrób listę zainteresowanych wyjazdem we wtorek oczywiście zdecydowanych na wyjazd na 100 % i zamawiamy busa, ględzenie czy za tydzień bedzie warun czy nie nic nie pomaga w organizacji, jak nie będzie waruna na Słowenii to pojedziemy do Włoch albo na Chorwację a jak bedzie trzeba nawet do Czarnogóry tam w ten weekend jest mega warun i można by już się na niego szykować jakby nie ględzenie na forum. Żadna prognoza 5 dni przed wyjazdem nie da nam pewności czy bedzie dobrze czy nie, jak nie spotkamy waruna na Słowenii to go poszukamy gdzie indziej , jeśli są osoby które na to przystają to dzwonić i pisać do Robsona.
P.S. jak wyjazd nie dojdzie do skutku do wtorku to ja się wycofuję i jadę na własną rękę .
P.S. jak wyjazd nie dojdzie do skutku do wtorku to ja się wycofuję i jadę na własną rękę .
-
- Przelotowiec
- Glajt: Bezpieczny
- Telefon: 505 358 8 jeden dwa
w niedziele patrzymy na prognoze i podejmiemy decyzje kto chce jechac dwa busy cekaja na nas od poniedzialku.
jak chcesz grzero ale next termin jest 20 stego wiec nie zmieniaj regól ktore obowiazuja wszystkich tak samo ..
200 zl zalicki bezzwrotnej jesli do 28 nie bedzie warunu i wyjazd nie dojdzie do skutku obiecuje zwrot pieniedzy kazdemu kto wplacil pieniadze,
przykro mi to pisac ale widze ze chyba marcowy warun na sloweni juz byl jak pisal szymon, im pozniej tym wiekszy syf i bora ....
jesli pojedziemy we wtorek co sie nie zapowiada ,osoby ktore nie zdecyduja sie na wyjazd takze kase dostana bo to wyjazd nie weekendowy chce byc fair wobec ludzi ktorzy mi zaufali
( chociasz nie wszyscy wplacili i mam nadzieje ze wplaca jesli nawet nie pojada bo nie mam zamiaru za nich zakladac pieniedzy ) mam nadzieje ze wiedza o kim mowie
pozdrawiam Robert
jak chcesz grzero ale next termin jest 20 stego wiec nie zmieniaj regól ktore obowiazuja wszystkich tak samo ..
200 zl zalicki bezzwrotnej jesli do 28 nie bedzie warunu i wyjazd nie dojdzie do skutku obiecuje zwrot pieniedzy kazdemu kto wplacil pieniadze,
przykro mi to pisac ale widze ze chyba marcowy warun na sloweni juz byl jak pisal szymon, im pozniej tym wiekszy syf i bora ....
jesli pojedziemy we wtorek co sie nie zapowiada ,osoby ktore nie zdecyduja sie na wyjazd takze kase dostana bo to wyjazd nie weekendowy chce byc fair wobec ludzi ktorzy mi zaufali
( chociasz nie wszyscy wplacili i mam nadzieje ze wplaca jesli nawet nie pojada bo nie mam zamiaru za nich zakladac pieniedzy ) mam nadzieje ze wiedza o kim mowie

pozdrawiam Robert
- Piotr Klimek
- Członek zarządu SPBW
- Glajt: Ozone Delta2
- Uprząż: AVA Tanto Race
- Telefon: 502 357 864
- Team: SPBW
-
- Przelotowiec
tak jak mowilem mamy dwa busy od poniedzialku do dyspozycji jesli osoby sie zbiora mozemy jechac we wtorek po pracy .
jestem chetny jesli prognozy w niedziele beda dobre .
jestem chetny jesli prognozy w niedziele beda dobre .
- eltomek
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Glajt: Tequila 5
- Uprząż: SupAir Delight 2
- Telefon: 6dziewięć785014pięć
Robsono pisze:200 zl zalicki bezzwrotnej jesli do 28 nie bedzie warunu i wyjazd nie dojdzie do skutku obiecuje zwrot pieniedzy kazdemu kto wplacil pieniadze,
Mi niestety zgodnie z tym, co wyklikałem kiedyś na Doodlach (http://doodle.com/zihbvzvics39p7rb) nie pasuje nieobecność w okresie od 20.03, chociaż jednak (ale ze względu na kiepskie prognozy to nie ma obecnie żadnego znaczenia) mogę być z powrotem w Krakowie 23.03 nad ranem (taki "wtorek po robocie" czyli latanie środa-niedziela by akurat tak wychodził).
Natomiast opcja jakkolwiek późniejsza dla mnie zupełnie odpada, od 23.03 rana muszę być w Krakowie.
Będę musiał na dniach ostatecznie potwierdzić wycofanie się z wyjazdu, bo nie chcę trzymać miejsca, a ktoś z listy rezerwowej mógłby wskoczyć.
A może akurat zrobi się warun i pojedziemy jednak w ten wtorek...
Zdrówka
Tomek
-
- Przelotowiec
Jeśli byśmy jechali we wtorek to na dzień dzisiejszy do bassano.
ktoś tam zna jakieś kwatery?
ktoś tam zna jakieś kwatery?