Lijak w marcu 2015

Kto, gdzie i kiedy się wybiera polatać?

Moderatorzy: jasiu, szymon.strus

Robsono
Przelotowiec
Glajt: Bezpieczny
Uprząż: wygodna
Telefon: 505 358 8 jeden dwa

Re: Lijak w marcu 2015

Post autor: Robsono » 26 mar 2015, 19:58

kasa za wycieczke poszla na konta z ktorych dostalem przelewy.

Jerzu , Doro , Krzysiek Smaga, Czang prosze o podanie konta lub dostaniecie kase jak tylko zobaczymy sie osobiscie .

wglad do paragonow i rozliczen u mnie jesli ktos ma jakies watpliwosci lub uwaza ze wyszlo inaczej, telefon znany adres zamieszkania tez wiec w razie "W" pisac dzwonic.

podzielilem koszt paliwa na odebranie i odstawienie busow na miejsce. jesli ktos sie z tym nie zgadza oddam roznice wyszlo po 10 zl na osobe .

Jeszce raz chcialem podziekowac osoba ktore pomagaly mi w ogarnieciu tego balaganu i pomoc w odebraniu jak i odstawieniu samochodow na miejsce.

Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie jeszcze fajniej i smieszniej .

Do zobaczenia za Rok :)

P.S

zaczynam zabierac sie za film ktory obiecalem zrobic z tego co oddaliscie mi obrobienia, jesli ktos ma jakies fajne foty to prosze je wyslac na

robson.83@interia.pl

im wiecej tym lepiej .:)

Awatar użytkownika
jerzu
Pilot - Gawędziarz
Glajt: GIN Boomerang X
Uprząż: Advance Impress 2
Team: UFO Team

Post autor: jerzu » 13 lip 2015, 16:02

Kiedy będzie film? Powspominał bym :)

jerzu

Robsono
Przelotowiec
Glajt: Bezpieczny
Uprząż: wygodna
Telefon: 505 358 8 jeden dwa

Post autor: Robsono » 13 lip 2015, 17:48

staram sie Jerzu cos zrobic ale jak narazie mam czas na spanie i zajecie sie malym czlowiekiem ktory urodzil sie ostatnio ...
mam zrobione 30 sekund z ponad 120 gigowego materialu ktory trzeba ogladnac i miec pomysl na zmontowanie z tego czegos sensownego ..
postaram sie zrobic cos na zakonczenie sezonu lub chwilke przed , jesli ktos ma wiecej czsu i jakis pomysl filmy sa u mnie na dysku jesli tylko znajde czas popchne prace do przodu

jeszcze raz przepraszam :) ale sami rozumiecie ..

ODPOWIEDZ