Latanie w tygodniu .
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
-
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Telefon: 733433144
- Team: GLAJT GROUP
Re: Latanie w tygodniu .
Dziś to fajnie było na Ciecieniu , wystratowałem o 15;40 i była ostra terma .
Niestety sam dziś byłem na Cietniu .
Niestety sam dziś byłem na Cietniu .
- shBash
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: Up Summit XC2
- Uprząż: Nearbirds Zippy
Na lendak przy wschodzie.... a po kiego? Wybiera sie ktos na skrzetle/szczebel?
Pozdrawiam,
Pawel
Pawel
-
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: Windtech Zephyr
- Uprząż: Sky Paragliders
shBash pisze:Na lendak przy wschodzie.... a po kiego? Wybiera sie ktos na skrzetle/szczebel?
Być może z kolegą wybierzemy się na Skrzętle.
-
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: Mantra M4
- Uprząż: Gin Gienie race 2
- Telefon: 889675044
Ja się chetnię jutro wybiorę na Szczebel a gdyby ktoś miał wolne miejsce to jestem chetny:)
Dziś na śnieżnicy niestety tylko zlot.
Ps Podziekował piknie Statkowi i Dorocie z chlopakami za podwózke. A i Ogórowi za pyszne kawowe robsony
Dziś na śnieżnicy niestety tylko zlot.
Ps Podziekował piknie Statkowi i Dorocie z chlopakami za podwózke. A i Ogórowi za pyszne kawowe robsony

Pozdrawiam
Maciek.
Maciek.
-
- Glajt: Nova Mentor 2
- Uprząż: Supair Skypper
zabierzemy jednego chętnego z krk. bezpośrednio na szczyt.
-
- Gawędziarz
- Glajt: Ozone rush 3 s
- Uprząż: Up fast pro m
- Telefon: 660859790
Cześć!
Coś widzę, że w temacie wyjazdowym ucichło. To ja może coś ruszę, właśnie jutro mam wolne, a w zasadzie mogę mieć, a weekend niestety nie.
Jak oceniacie jutrzejsze warunki na Ćwilin? Kierunek zapowiadają dobry, tylko czy nie będzie za mocno? Co prawda jakieś zachmurzenie zapowiadają po południu, ale mnie bardziej żagiel interesuje. Co o tym sądzicie?
Pozdrawaim,
Paweł
Coś widzę, że w temacie wyjazdowym ucichło. To ja może coś ruszę, właśnie jutro mam wolne, a w zasadzie mogę mieć, a weekend niestety nie.
Jak oceniacie jutrzejsze warunki na Ćwilin? Kierunek zapowiadają dobry, tylko czy nie będzie za mocno? Co prawda jakieś zachmurzenie zapowiadają po południu, ale mnie bardziej żagiel interesuje. Co o tym sądzicie?
Pozdrawaim,
Paweł
- eltomek
- Glajt: Tequila 5
- Uprząż: SupAir Delight 2
- Telefon: 6dziewięć785014pięć
Pab pisze:Cześć!
Pozdrawaim,
Paweł
Poczytaj sobie wątek viewtopic.php?f=13&t=774 i stronkę, do której jest tam link, bo góra jest podobno specyficzna, choć sam nie sprawdziłem, bo jeszcze nie byłem.
Zdrówka
Tomek
-
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: Windtech Zephyr
- Uprząż: Sky Paragliders
Pab pisze:Cześć!
Pozdrawaim,
Paweł
Siema
Znawcą nie jestem ale z tego co patrze na new meteo i shmu to w piątek straszą dosyć silnym wiatrem a sobota zapowiada się deszczowa. Pewnie dopiero niedziela wypali (o ile się nic nie zmieni - sprawdzane na blue meteo) . Może rada starszych się wypowie?
- grzero
- Glajciarz którego nie składa
- Glajt: Gin Carrera
- Uprząż: Advance Impress 3
- Telefon: 609208994
- Team: SPBW
brachup pisze:Siema
Znawcą nie jestem ale z tego co patrze na new meteo i shmu to w piątek straszą dosyć silnym wiatrem a sobota zapowiada się deszczowa. Pewnie dopiero niedziela wypali (o ile się nic nie zmieni - sprawdzane na blue meteo) . Może rada starszych się wypowie?
Nic dodać nic ująć ... Pozdrawiam