refleksja

j/w

Moderatorzy: jasiu, szymon.strus

rycek
Pilot - Gawędziarz
Glajt: Ozone Rush 3
Telefon: 50205214dwa

refleksja

Post autor: rycek » 02 sie 2013, 22:02

Ładnie działają tego lata górki w Beskidzie Wyspowym, a szczególnie Śnieżnica, już chyba trzeci tydzień są dni w kórych idą fajne - rekreacyjne i nie tylko - przeloty.
....taka refleksja z urlopu, niestety z poza BW
Guma jednak miałeś rację, Śnieżnica to królowa w Beskidzie Wyspowym :) , muszę Ci przyznać w tym rację. Nie wiem, może to przez Twoje woodu :D
Rysiek
Ps. Zresztą Guma ja Ci też wiszę woodu, jeżeli nie pamiętasz to muszę Ci przy okazji przypomnieć ;)

Awatar użytkownika
Guma
Pilot - Gawędziarz
Glajt: Sol Ellus 4 L
Uprząż: Scootair Fishbed

Re: refleksja

Post autor: Guma » 06 sie 2013, 18:35

Wódu wypij aby przebłagać duchy pogody co by warun jakiś był na łyk-end. :) A Śnieżnica wiadomo że super. Wyciąg jest, piwko jest startowisko ok jest gdzie zaparkować po jednej i drugiej stronie i ani raz się tam jeszcze nie zabiłem. :)

rycek
Pilot - Gawędziarz
Glajt: Ozone Rush 3
Telefon: 50205214dwa

Post autor: rycek » 07 sie 2013, 21:43

Guma pisze:Wódu wypij aby przebłagać duchy pogody co by warun jakiś był na łyk-end. :) A Śnieżnica wiadomo że super. Wyciąg jest, piwko jest startowisko ok jest gdzie zaparkować po jednej i drugiej stronie i ani raz się tam jeszcze nie zabiłem. :)

Kurcze, no nie da się poczarować inaczej, musi być jednak wódu, , :shock: myślałem że uda się załatwić sprawę chmielowym wywarem aby przebłagać ducha pogody na dzisiaj ale wystarczyło tylko na 20 minut latania dla Adaho na Spyrkowej :lol: :evil:
Rysiek

Awatar użytkownika
adaho
Przelotowiec
Glajt: Pasat-5 28
Telefon: 503 140 12zero

Post autor: adaho » 07 sie 2013, 21:57

rycek pisze:
Guma pisze:Wódu wypij aby przebłagać duchy pogody co by warun jakiś był na łyk-end. :) A Śnieżnica wiadomo że super. Wyciąg jest, piwko jest startowisko ok jest gdzie zaparkować po jednej i drugiej stronie i ani raz się tam jeszcze nie zabiłem. :)

Kurcze, no nie da się poczarować inaczej, musi być jednak wódu, , :shock: myślałem że uda się załatwić sprawę chmielowym wywarem aby przebłagać ducha pogody na dzisiaj ale wystarczyło tylko na 20 minut latania dla Adaho na Spyrkowej :lol: :evil:
Rysiek

Bo duch woodu działa tylko na Karaibach . W obecnych warunkach klimatyczno-geograficznych powinniśmy wypić raczej zdrowie Dionizosa . Właśnie to czynię . I mówię wam - jutro będzie na Spyrkowej terma jak w Grecji .
P.S.
Fragles też dłużej nie polatał :P :evil:

ODPOWIEDZ