PODZIĘKOWANIE
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
- marekm
- Student
- Glajt: AXIS VEGA II
- Uprząż: AVA - SPORT TANTO
- Telefon: 501421804
PODZIĘKOWANIE
Witam !
Składam serdeczne podziękowania wszystkim,którzy dołożyli swoją cegiełkę na pomoc dla mnie a zwłaszcza Grzegorzowi ,,Padre'',który zainicjował akcję pomocy.
Wsparcie okazało się bardzo pomocne,zwłaszcza,że byłem zatrudniony na umowę zlecenie.W lipcu uległem wypadkowi wpadając na linię wysokiego napięcia
i zapalając się, stan był krytyczny, ale jakimś cudem z tego wyszedłem i po 3 miesiącach jestem w domu, jeszcze tylko rehabilitacja (nie chodzę na razie). Chciał bym jeszcze latać,zobaczymy (presja rodziny). Jeszcze raz wszystkim dziękuję i życzę ,, tyle samo startów, co lądowań''.
Pozdrawiam
Marek Musiał.
Składam serdeczne podziękowania wszystkim,którzy dołożyli swoją cegiełkę na pomoc dla mnie a zwłaszcza Grzegorzowi ,,Padre'',który zainicjował akcję pomocy.
Wsparcie okazało się bardzo pomocne,zwłaszcza,że byłem zatrudniony na umowę zlecenie.W lipcu uległem wypadkowi wpadając na linię wysokiego napięcia
i zapalając się, stan był krytyczny, ale jakimś cudem z tego wyszedłem i po 3 miesiącach jestem w domu, jeszcze tylko rehabilitacja (nie chodzę na razie). Chciał bym jeszcze latać,zobaczymy (presja rodziny). Jeszcze raz wszystkim dziękuję i życzę ,, tyle samo startów, co lądowań''.
Pozdrawiam
Marek Musiał.
-
- I Wiceprezes SPBW
- Glajt: Ozone Rush 3
- Uprząż: Gin Genie Race II
- Telefon: 783332234
Re: PODZIĘKOWANIE
Bardzo sie ciesze ze najgorsze za Toba. Powodzenia i do zobaczenia w powietrzu.
podrawiam,
/Szymon
podrawiam,
/Szymon
- marekm
- Student
- Glajt: AXIS VEGA II
- Uprząż: AVA - SPORT TANTO
- Telefon: 501421804
Oczywiście dziękuję bardzo za umożliwienie akcji pomocy dla mnie p.Prezesowi SPBW Piotr Klimek.
- 3apik
- Przelotowiec
- Glajt: Ozone Delta 2
- Uprząż: Swing Race
- Telefon: ♪♫░▒▓█>dryn<█▓▒░♫♪
- Team: B!SEPTOL™
Trzymaj się Marku i wracaj do zdrowia. To teraz najważniejsze.
- Piotr Klimek
- Członek zarządu SPBW
- Glajt: Ozone Delta2
- Uprząż: AVA Tanto Race
- Telefon: 502 357 864
- Team: SPBW
Marek, nie mi trzeba dziękowac tylko gościowi który Cię zgasił;)
My tylko pomogliśmy troszkę.. Kiedyś nas też może nieszczęscie spotkac.
Życzę Ci dużo cierpliwości i samozaparcia. Jeśli będzie Cię niebo ciągło to będziesz latał, nie ciało lecz psycha ukierunkuje twoje dalsze losy. Trzymaj się i do zobaczenia.
Piotr Klimek
My tylko pomogliśmy troszkę.. Kiedyś nas też może nieszczęscie spotkac.
Życzę Ci dużo cierpliwości i samozaparcia. Jeśli będzie Cię niebo ciągło to będziesz latał, nie ciało lecz psycha ukierunkuje twoje dalsze losy. Trzymaj się i do zobaczenia.
Piotr Klimek
(>