Zimowy Puchar BW 2014
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
- Marcin Kalamat
- Przelotowiec Stary Wyga
- Telefon: 794305869
Re: Zimowy Puchar BW 2014
Czyli startujemy 30 listopada? sobota to juz za 10 dni ,co robimy z Luboniem?Jak się nie da wystartować to może samo zaliczenie wyjścia zrobić za 1 pkt a jakieś inne górki podnieść pktację?ps.Marcin zwarty i gotowy 

- Piotr Klimek
- Członek zarządu SPBW
- Glajt: Ozone Delta2
- Uprząż: AVA Tanto Race
- Telefon: 502 357 864
- Team: SPBW
Lubonia boją się prawie wszyscy. Ja za każdym razem jak tam startuję muszę "watowac" bezpieczniki. Wiem ze w tym roku coś tam pokombinowali z ławkami, ale jak przywali metr sniegu, to będzie dobrze;). Obiecuję ze przy pierwszej okazji tam wyjdę i spróbuję wystartowac.
Piotr
Piotr
(>
- mani3kxc
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Team: UFO Team
- Kontakt:
Marcin Kalamat pisze:Czyli startujemy 30 listopada? sobota to juz za 10 dni ,co robimy z Luboniem?Jak się nie da wystartować to może samo zaliczenie wyjścia zrobić za 1 pkt a jakieś inne górki podnieść pktację?ps.Marcin zwarty i gotowy :-)
Pytałem raczej z ciekawości. Właściwie jeśli Luboń, mimo że przysługują za niego punkty, okaże się niedostępny, to po prostu zostanie po nim luka.
Chętnie wystartuje w ZPBW, nie wiem tylko czy uda mi się skombinować odpowiedni to tego sprzęt, ale kto wie... ;)
Tak informacyjnie chce napisac ze dzisiaj ruszyla nowa edycja zimowego pucharu BW 2014. Konkurs jest oczywiscie na xcportalu tutaj http://xcportal.pl/node/63793
zapraszam do startowania.
Maniek sprzetem sie nie przejmuj, to nie Alpy. Na filmikach widac jak lduzie tam startuja na swoich normalnych skrzydlach i w kokonach. Wczesniej trzeba to wytargac na gore, ale jakos daja wszyscy rade
zapraszam do startowania.
Maniek sprzetem sie nie przejmuj, to nie Alpy. Na filmikach widac jak lduzie tam startuja na swoich normalnych skrzydlach i w kokonach. Wczesniej trzeba to wytargac na gore, ale jakos daja wszyscy rade

- mani3kxc
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Team: UFO Team
- Kontakt:
isilweo pisze:Maniek sprzetem sie nie przejmuj, to nie Alpy. Na filmikach widac jak lduzie tam startuja na swoich normalnych skrzydlach i w kokonach. Wczesniej trzeba to wytargac na gore, ale jakos daja wszyscy rade :)
Wejściem na górę to ja się w ogóle nie przejmuje :].
- Piotr Klimek
- Członek zarządu SPBW
- Glajt: Ozone Delta2
- Uprząż: AVA Tanto Race
- Telefon: 502 357 864
- Team: SPBW
No to się zaczeło. Marcin pyknął dziś dwie górki i czeka na konkurencję.
P.
P.
(>
- Marcin Kalamat
Jest już filmik z dzisiaj ,piękne widoki ,piękne chmurki cu ,za około godzinke będzie na YouTube
ps . Jutro robię Łopień 

- Marcin Kalamat
-
- I Wiceprezes SPBW
- Glajt: Ozone Rush 3
- Uprząż: Gin Genie Race II
- Telefon: 783332234
nie szkoda Ci bylo takiego lotnego dnia na zloty
ech... w robocie mnie szlag trafial.
/S.

/S.
- Marcin Kalamat
Rano wiało mocno i wyruszyłem w południe miałem zamiar polatać ze Śnieżnicy ale to się wiązało z zaliczeniem tylko 1 górki
a chciałem zrobić 2 i wybrałem mniejsze górki, decyzję podjąłem opierając się na sile wiatru z rana nie sądziłem że zdechnie choć na Potaczce wiało okolo 5m/s i lot trwał 11minut i było latanie przy górce ale niestety nasypało mi się śniegu do buta przy starcie (brak stuptutów)i zimno w nogę było