kominowe pewniaki
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
-
czang
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Glajt: Nova Mentor 2
- Uprząż: Supair Skypper
kominowe pewniaki
co myślicie o stworzeniu mapy BW z w miarę pewnymi miejscówkami kominów,chyba to nie jest aż taka tajemnica dla nas ? ja na samym szczeblu mam ze cztery.
- Siwy
- Glajciarz którego nie składa
- Glajt: Trango X-Race
- Team: Ufo Team
Re: kominowe pewniaki
Czangu ten temat kiedyś był już przerabiany i jakoś nie było chętnych do dzielenia się informacjami. Generalnie skończyło się na tym, że trzeba wszystko sobie wypracować wylanymi hektolitrami potu
. Najlepiej jest uczyć się i tak na górce jak jest całe towarzycho wtedy można pogadać pokazać palcem co, gdzie i kiedy a takie suche wyklepanie z mapki to jakoś tak inaczej smakuje...
Wytrwałości i sukcesów
Wytrwałości i sukcesów
tel. 664 026 369
- Winger
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Glajt: UP Meru
- Uprząż: WV XR-7
- Telefon: pięćset 378 53 jeden
- Team: UFO Team
Re: kominowe pewniaki
Ja myślę, że to doskonały pomysł, czy za pomocą mapy czy rozmów na startowisku. Przyjezdny prędzej wykupi ciegiełkę po spędzeniu w powietrzu godzinki zamiast 10 minut, dzięki takiej mapce / informacji. Ja sam od niedawna z Wami latam, ale deklaruję, że jak ktoś mi wskaże konkretną miejscówkę gdzie się wykręcę na kilkaset m na start (a jeszcze tego miejsca nie znam), stawiam flaszkę osobie która jako pierwsza mi dane miejsce 'sprzedała'. Nie o rywalizację mi w lataniu chodzi, a o możliwość spędzenia jak największej ilości czasu w powietrzu, każdy kto mi to w taki czy inny sposób ułatwi z automatu ląduje na mojej liście dobroczyńców.
Pozdrawiam,
Arkadiusz 'Winger' Ślusarczyk
Arkadiusz 'Winger' Ślusarczyk