Skrzyczne, 19.07.2014
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
Skrzyczne, 19.07.2014
Witam
Filmik nie z BW, ale akurat w tym dniu na Szczeblu był Puchar i się pojechało do Szczyrku..
http://vimeo.com/101445344
T.
Filmik nie z BW, ale akurat w tym dniu na Szczeblu był Puchar i się pojechało do Szczyrku..
http://vimeo.com/101445344
T.
- adaho
- Przelotowiec
- Glajt: Pasat-5 28
- Telefon: 503 140 12zero
Re: Skrzyczne, 19.07.2014
Skrzyczne dało wtedy polatać. Pięknie tam jest. Cudne widoki. A ile miejsca do wyszpejenia się obok startowiska. Szerokie startowisko. No i co ważne - jak się wdupi, to można szybciutko podjechać kolejką jeszcze raz na sama górę. Komfort zupełnie niespotykany w BW, gdzie wszystkie górki atakuje się z buta, szpei się bezpośrednio na ciasnych startowiskach, blokując innym start( oprócz Podobina). Jedyna wada Skrzyczniaka - to odległość od Krakowa.
- Winger
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Glajt: UP Meru
- Uprząż: WV XR-7
- Telefon: pięćset 378 53 jeden
- Team: UFO Team
Niesamowity filmik, a do tego pierwszy na którym w aż tylu momentach się załapałem 
Idealnie oddaje sobotni klimat latania na Skrzycznem.

Idealnie oddaje sobotni klimat latania na Skrzycznem.
Pozdrawiam,
Arkadiusz 'Winger' Ślusarczyk
Arkadiusz 'Winger' Ślusarczyk
A zastanawiałem się kto na nemo latał i pchał się w kadr..
T.

T.
- grzero
- Glajciarz którego nie składa
- Glajt: Gin Carrera
- Uprząż: Advance Impress 3
- Telefon: 609208994
- Team: SPBW
Super film, aż zatęskniłem za Skrzyczniakiem gdzie pierwszą chmurę zrobiłem i gdzie zaczynałem swoje latanie... Postanowienie powrotu do Alma Mater zakołatało mi w głowie 

- 13vajper
- Glajciarz
- Glajt: Ozone Delta,Sol Torck
- Uprząż: AVA SPORT SAMURAJ
adaho pisze:Skrzyczne dało wtedy polatać. Pięknie tam jest. Cudne widoki. A ile miejsca do wyszpejenia się obok startowiska. Szerokie startowisko. No i co ważne - jak się wdupi, to można szybciutko podjechać kolejką jeszcze raz na sama górę. Komfort zupełnie niespotykany w BW, gdzie wszystkie górki atakuje się z buta, szpei się bezpośrednio na ciasnych startowiskach, blokując innym start( oprócz Podobina). Jedyna wada Skrzyczniaka - to odległość od Krakowa.
Adaś jak chcesz pomarudzić proponuję Bazar - powinno Ci się zabronić latania w BW.

1.Szpej się w domu

2.Tragarz Cię wyniesie razem ze sprzętem.

3. Jak nauczysz się latać będziesz miał szerokie ale horyzonty

4. Zaczynasz męcić jak stara baba

Piotr vajper
Flying Dragons Krakow Team
Flying Dragons Krakow Team
- adaho
- Przelotowiec
13vajper pisze:adaho pisze:Skrzyczne dało wtedy polatać. Pięknie tam jest. Cudne widoki. A ile miejsca do wyszpejenia się obok startowiska. Szerokie startowisko. No i co ważne - jak się wdupi, to można szybciutko podjechać kolejką jeszcze raz na sama górę. Komfort zupełnie niespotykany w BW, gdzie wszystkie górki atakuje się z buta, szpei się bezpośrednio na ciasnych startowiskach, blokując innym start( oprócz Podobina). Jedyna wada Skrzyczniaka - to odległość od Krakowa.
Adaś jak chcesz pomarudzić proponuję Bazar - powinno Ci się zabronić latania w BW.![]()
1.Szpej się w domu
2.Tragarz Cię wyniesie razem ze sprzętem.
3. Jak nauczysz się latać będziesz miał szerokie ale horyzonty
4. Zaczynasz męcić jak stara baba
Vajper - ty nie bądź taki ksenofob. Poza tym ja się szybko szpeje , nie wydzwaniam za ciągnikami i Marcinem tylko zazwyczaj wyłażę wszędzie na nogach z glajtem na plecach , zapomniałeś chyba jak ci pomagałem startować alpejką na Stradomce, kiedy ty zaczynałeś - bo ja latam od 94 roku

I tym miłym akcentem kończę tą wymianę uprzejmości.
-
- Przelotowiec
- Glajt: Bezpieczny
- Uprząż: wygodna
- Telefon: 505 358 8 jeden dwa
Adaho nie chce się czepiać ale strasznie marudzisz
jeśli uważasz że u nas nie ma wyciągów to może warto o tym pomyśleć? A startowiska mamy takie jak o nie dbamy własnymi rękami i pomysłami, na skrzycznym na pewno chłopaki sami trawy nie wycinaja
Do zobaczenia w bw....

Do zobaczenia w bw....
- adaho
- Przelotowiec
Robsono pisze:Adaho nie chce się czepiać ale strasznie marudziszjeśli uważasz że u nas nie ma wyciągów to może warto o tym pomyśleć? A startowiska mamy takie jak o nie dbamy własnymi rękami i pomysłami, na skrzycznym na pewno chłopaki sami trawy nie wycinaja
![]()
Do zobaczenia w bw....
Ej - co się z wami dzieje ?
Spodobało mi się na Skrzycznym, to nie znaczy, że olewam BW. Skrzyczne jest po prostu zupełnie inne.
Widzę, że brak warunu negatywnie wpływa na nastroje

-
- Przelotowiec
- Glajt: Bezpieczny
- Uprząż: wygodna
- Telefon: 505 358 8 jeden dwa
Oj masz rację