Nowe startowiska - nowe potrzeby.
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
-
- Przelotowiec
- Glajt: Bezpieczny
- Uprząż: wygodna
- Telefon: 505 358 8 jeden dwa
Re: Nowe startowiska - nowe potrzeby.
Gocha z Mackiem i moli nia szla podobno wcale nie taka super i taka latwa ..... juz to pisala ale wajper nie przeczytal chyba 

Ostatnio zmieniony 18 lis 2014, 20:45 przez Robsono, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gawędziarz
- Glajt: NOVA Mentor2
- Uprząż: WV Wani
- Telefon: Syść9Syść222SyśSyś0
Robsono pisze:Gocha nia szla podobno wcale nie taka super i taka latwa ..... juz to pisala ale wajper nie przeczytal chyba
Gdzie zaznaczył na czerwono?

- grzero
- Glajciarz którego nie składa
- Glajt: Gin Carrera
- Uprząż: Advance Impress 3
- Telefon: 609208994
- Team: SPBW
Nie przesadzajcie , jest hardcore ale trwa tylko 20 - 25 min. każdy da radę tyle posapać. Marcin - nawet nowe oponki ci nie pomogą żeby tam wyjechać , no może gąsienice od RUDEGO by pomogły 

Ostatnio zmieniony 18 lis 2014, 20:47 przez grzero, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Przelotowiec
- Glajt: Bezpieczny
- Uprząż: wygodna
- Telefon: 505 358 8 jeden dwa
mysle grzero ze tez nie no chyba ze motocykl crosowy
zdjecie jest w dziale zdjecia i w temacie startowisko !!!! szukajcie a znajdziecie !!!

zdjecie jest w dziale zdjecia i w temacie startowisko !!!! szukajcie a znajdziecie !!!
- Piotr Klimek
- Członek zarządu SPBW
- Glajt: Ozone Delta2
- Uprząż: AVA Tanto Race
- Telefon: 502 357 864
Jest droga z boku - traktor tam tędy wyjechał to może i Marcin da rade na nowych gumach @:
Ja z glajtem wychodzilem 25 min (z odpoczynkami), więc nie jest tak źle..
Piotr
Ja z glajtem wychodzilem 25 min (z odpoczynkami), więc nie jest tak źle..
Piotr
(>
-
- Student
- Glajt: mac para eden 5,mac yukon
- Uprząż: Skypper,levity
- Telefon: 693081330
Cześć Wszystkim!Na akcję z powodów wiadomych niektórym nie dam rady chodzić,ale w podzięce za kolejne startowisko przelewamy z Asią 300 zł.Dzięki wszystkim i do zobaczenia na górkach.Pozdrawiamy znajomych.Asia i Darek
- 13vajper
- Glajciarz
- Glajt: Ozone Delta,Sol Torck
- Uprząż: AVA SPORT SAMURAJ
Robsono pisze:Gocha z Mackiem i moli nia szla podobno wcale nie taka super i taka latwa ..... juz to pisala ale wajper nie przeczytal chyba
Robson przeczytałem całość - ja myślałem patrząc na warstwice, że jest mniej HARD a więcej ROKA

http://mapa-turystyczna.pl/node/lubogoszcz
Przeanalizujcie sobie szlaki na górki / np Glisne Szczebel włącznie z wykresami podejść./
Piotr vajper
Flying Dragons Krakow Team
Flying Dragons Krakow Team
-
- Glajciarz
- Glajt: Nova Mentor 2
- Uprząż: Advance Impress 2+
- Telefon: 66osiem34jeden715
Hej,
Ja na akcji nie byłem, bo w soboty pracuje. Ale jak tylko mogę, to staram sie przyjechać (czasami zona suszy mi głowe ze koło domu mam co robic.. jak mam wolne
). Byłem juz na kilku akcjach i wiem ile roboty trzeba wykonać zeby mozna było fajnie polatac w BW. No coz nie udało mi sie w sobotę przyjechać ale cóż mogę zrobić, mogę przeprosić i w ramach tychze przeprosin wpłacić karnego kutasa
50zł co z chęcią robię.
P.S. Moze ktoś kto nigdy na takiej akcji nie był nie zdaje sobie sprawy, ale na takich akcjach jest bardzo fajnie : miłe towarzystwo, pieczona kiełbaska czasami coś % domowej roboty jest naprawdę miło i przyjemnie... ( przypominają mi sie stare czasy - zanim przyszedł do nas hamerykański "grill", kiedy można było upiec kiełbaskę nad ogniem i posiedzieć przy ognisku z dala od "cywilizacji").
Zachęcam wszystkich do wpłat, przez tych którzy nie byli nawet małych kwot bo mysle ze naprawde mamy sie czym pochwalić w polsce. Ciesze się ze zapisałem się do SPBW....
pozdrwiam
Ja na akcji nie byłem, bo w soboty pracuje. Ale jak tylko mogę, to staram sie przyjechać (czasami zona suszy mi głowe ze koło domu mam co robic.. jak mam wolne

P.S. Moze ktoś kto nigdy na takiej akcji nie był nie zdaje sobie sprawy, ale na takich akcjach jest bardzo fajnie : miłe towarzystwo, pieczona kiełbaska czasami coś % domowej roboty jest naprawdę miło i przyjemnie... ( przypominają mi sie stare czasy - zanim przyszedł do nas hamerykański "grill", kiedy można było upiec kiełbaskę nad ogniem i posiedzieć przy ognisku z dala od "cywilizacji").
Zachęcam wszystkich do wpłat, przez tych którzy nie byli nawet małych kwot bo mysle ze naprawde mamy sie czym pochwalić w polsce. Ciesze się ze zapisałem się do SPBW....
pozdrwiam
-
- Gawędziarz
- Glajt: Triple Seven Rook
- Uprząż: Sky Revel 2
- Team: GivenToFly Team
Dorzucone