Gdzie i kiedy
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
-
- Student
- Glajt: GRADIENT GOLDEN 4
- Uprząż: KARMA II
- Telefon: 697089576
Gdzie i kiedy
Witam Aktywnych
Jestem od niedawna " aktywnym paralotniarzem " po II ETAPIE . Pod koniec marca wybieram się do Normy z moim instruktorem Piotrem Cwudziñskim na trzeci. Przez ostatnie miesiące trochę bujałem się na żaglu na naszych klifach w okolicach Grudziądza- Kujawsko- Pomorskie.Przez kilka najbliższych dni będę w Bochni - weekend ( jestem dwa razy w miesiącu ) i chciałbym poznać wasze miejsca - startowiska. Proszę o info gdzie i kiedy, z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Krzysztof
Jestem od niedawna " aktywnym paralotniarzem " po II ETAPIE . Pod koniec marca wybieram się do Normy z moim instruktorem Piotrem Cwudziñskim na trzeci. Przez ostatnie miesiące trochę bujałem się na żaglu na naszych klifach w okolicach Grudziądza- Kujawsko- Pomorskie.Przez kilka najbliższych dni będę w Bochni - weekend ( jestem dwa razy w miesiącu ) i chciałbym poznać wasze miejsca - startowiska. Proszę o info gdzie i kiedy, z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Krzysztof
- 3apik
- Przelotowiec
- Glajt: Ozone Delta 2
- Uprząż: Swing Race
- Telefon: ♪♫░▒▓█>dryn<█▓▒░♫♪
- Team: B!SEPTOL™
Re: Gdzie i kiedy
Hej,
Jeżeli chodzi o pytnie "gdzie" to opis miejsc znajdziesz tu: http://www.spbw.pl/miejsca
Proponuję sobie wcześniej poczytać do poduszki
Najbardziej popularne miejsca to: Szczebel, Śnieżnica, Ciecień, Spyrkowa (Podobin) i Skrzętla.
A co do pytania "kiedy" to śledź dział w którym napisałeś tego posta. Jak szykuje się warun to z regóły ludzie się tu umawiają (choć nie zawsze).
Jeżeli chodzi o pytnie "gdzie" to opis miejsc znajdziesz tu: http://www.spbw.pl/miejsca
Proponuję sobie wcześniej poczytać do poduszki

Najbardziej popularne miejsca to: Szczebel, Śnieżnica, Ciecień, Spyrkowa (Podobin) i Skrzętla.
A co do pytania "kiedy" to śledź dział w którym napisałeś tego posta. Jak szykuje się warun to z regóły ludzie się tu umawiają (choć nie zawsze).
- grzero
- Glajciarz którego nie składa
- Glajt: Gin Carrera
- Uprząż: Advance Impress 3
- Telefon: 609208994
- Team: SPBW
Mieszkam k/Bochni. zadzwon do mnie w piatek wieczorem lub w sobote rano to ci powiem co i jak. prognozy pokazują że może być latanie w BW
-
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Glajt: Nova Mentor 2
- Uprząż: Supair Skypper
po zbóju powiedzieli że na lendak jadą.
-
- Przelotowiec
- Glajt: Bezpieczny
- Uprząż: wygodna
- Telefon: 505 358 8 jeden dwa
bo tlok bedzie 

- 3apik
- Przelotowiec
- Glajt: Ozone Delta 2
- Uprząż: Swing Race
- Telefon: ♪♫░▒▓█>dryn<█▓▒░♫♪
- Team: B!SEPTOL™
czang pisze:po zbóju powiedzieli że na lendak jadą.
Też bym pojechał tylko samemu to mi się nie zbyt chciało.
-
- Student
- Glajt: GRADIENT GOLDEN 4
- Uprząż: KARMA II
- Telefon: 697089576
Witam Aktywnych
Dzięki Paweł za informację do tz. "poduszki" napewno poczytam , ale nie ma to jak wymiana uwag w realu , ja jestem trochę jak "niewierny" Tomasz , jak nie dotknę , nie zobaczę , nie pogadam , to nie uwierzę .
Glajciarz zdzwonimy się w piątek wieczorem. Jeszcze raz dzięki wszystkim za odzew.
Pozdrawiam
Krzysztof
Dzięki Paweł za informację do tz. "poduszki" napewno poczytam , ale nie ma to jak wymiana uwag w realu , ja jestem trochę jak "niewierny" Tomasz , jak nie dotknę , nie zobaczę , nie pogadam , to nie uwierzę .
Glajciarz zdzwonimy się w piątek wieczorem. Jeszcze raz dzięki wszystkim za odzew.
Pozdrawiam
Krzysztof
-
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Glajt: Nova Mentor 2
- Uprząż: Supair Skypper
no to Paweł było by nas dwóch i pewnie byśmy kogoś zgarneli,ale człek wiedzy nie miał i cynków od górali nie dostał,nie martw się mam cynk że w sobotę polendaczymy,tylko nie mów nikomu bo tłok będzie.
-
- Przelotowiec
- Glajt: Bezpieczny
- Uprząż: wygodna
- Telefon: 505 358 8 jeden dwa
To ja też bym się pisał Czang było by miejsce u. Was? Myślę że się znajdzie skoro nikt nie wie. . . 

-
- Gawędziarz
- Glajt: NOVA Mentor2
- Uprząż: WV Wani
- Telefon: Syść9Syść222SyśSyś0
Gdzie? u Was? tłok? Jak wszędzie trzeba na piechtę włazić 
No chyba, że ktoś regularne air-taxi zapewni.

No chyba, że ktoś regularne air-taxi zapewni.