Zebranie SPBW - 05.09.2014
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
- Piotr Klimek
- Członek zarządu SPBW
- Glajt: Ozone Delta2
- Uprząż: AVA Tanto Race
- Telefon: 502 357 864
- Team: SPBW
Zebranie SPBW - 05.09.2014
W imieniu Zarzadu SPBW, zapraszam na zebranie Stowarzyszenia, które odbędzie sie 5-go września o 18 30 w bibliotece gminnej w Wiśniowej.
Ze względu na dużą liczbę spraw do obgadania oraz ustalenia harmonogramu prac na startowiskach, prosimy członków stowarzyszenia o potraktowanie tego zebrania z należytą powagą.
Piotr Klimek - prezes Zarządu SPBW
Ze względu na dużą liczbę spraw do obgadania oraz ustalenia harmonogramu prac na startowiskach, prosimy członków stowarzyszenia o potraktowanie tego zebrania z należytą powagą.
Piotr Klimek - prezes Zarządu SPBW
(>
-
- Gawędziarz
- Glajt: Tequila 4
- Uprząż: Velvet 2
- Telefon: 730546750
Re: Zebranie SPBW - 05.09.2014
Witam,
Jako nowy na forum i świeży w lotach chciałbym zgłosić chęć przystąpienia do SPBW. Na spotkanie przybędę.
Jako nowy na forum i świeży w lotach chciałbym zgłosić chęć przystąpienia do SPBW. Na spotkanie przybędę.
- Guma
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: Sol Ellus 4 L
- Uprząż: Scootair Fishbed
Uprzejmie proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności na zebraniu z powodu wyjazdu na latanie. Prośbę swą motywuję tym iż w tym roku latałem tyle co nic, a właściwie bardziej nic niż tyle.
Post scriptum. Jeśli będą jakieś ustalenia odnośnie imprezy z okazji zakończenia sezonu to tradycyjnie nie prowadzę pojazdów mechanicznych co oznacza że należy mnie przywieźć i odstawić w miejsce zamieszkania w stanie dobrym + (dotyczy to głównie osób które mnie woziły wcześniej i liczą na rewanż. Także nic z tego.
)
Post scriptum. Jeśli będą jakieś ustalenia odnośnie imprezy z okazji zakończenia sezonu to tradycyjnie nie prowadzę pojazdów mechanicznych co oznacza że należy mnie przywieźć i odstawić w miejsce zamieszkania w stanie dobrym + (dotyczy to głównie osób które mnie woziły wcześniej i liczą na rewanż. Także nic z tego.

- Mały
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: Ozone BUZZ Z4
- Uprząż: ava sprinter
- Team: spbw
szukamy transportu na zebranie dla dwóch osób z Kraka - jedzie ktoś?
-
- Gawędziarz
- Glajt: Tequila 4
- Uprząż: Velvet 2
- Telefon: 730546750
Jakby ktoś był chętny to będę jechał z Bochni przez Gdów itd. mogę kogoś zgarnąć.
- jerzu
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: GIN Boomerang X
- Uprząż: Advance Impress 2
- Team: UFO Team
Witajcie!
5-go września o 18:30, w bibliotece gminnej w Wiśniowej odbyło się zebranie SPBW. Poniżej najważniejsze punkty zebrania:
1. Omówienie kolejnych kroków podjętych w celu utworzenia w Beskidzie Wyspowym startowiska na kierunek S - SE (Lubogoszcz) i planowanych kolejnych kroków w tej sprawie. Więcej info wkrótce.
2. Zaprezentowanie i omówienie przez Stwórcę naszej nowej stacji meteo, która już niedługo zacznie pracować w Beskidzie Wyspowym. Omówienie planów dot. kolejnych stacji.
3. Ustalenie terminu najbliższej akcji pielęgnacyjnej na startowisku - Ciecień, 13-go września.
Pozdrawiam
jerzu
5-go września o 18:30, w bibliotece gminnej w Wiśniowej odbyło się zebranie SPBW. Poniżej najważniejsze punkty zebrania:
1. Omówienie kolejnych kroków podjętych w celu utworzenia w Beskidzie Wyspowym startowiska na kierunek S - SE (Lubogoszcz) i planowanych kolejnych kroków w tej sprawie. Więcej info wkrótce.
2. Zaprezentowanie i omówienie przez Stwórcę naszej nowej stacji meteo, która już niedługo zacznie pracować w Beskidzie Wyspowym. Omówienie planów dot. kolejnych stacji.
3. Ustalenie terminu najbliższej akcji pielęgnacyjnej na startowisku - Ciecień, 13-go września.
Pozdrawiam
jerzu
-
- Gawędziarz
- Glajt: NOVA Mentor2
- Uprząż: WV Wani
- Telefon: Syść9Syść222SyśSyś0
jerzu pisze:1. Omówienie kolejnych kroków podjętych w celu utworzenia w Beskidzie Wyspowym startowiska na kierunek S - SE (Lubogoszcz) i planowanych kolejnych kroków w tej sprawie. Więcej info wkrótce.
49.700708, 20.076789?
https://www.google.pl/maps/place/49%C2% ... :0x0?hl=pl
-
- Przelotowiec
- Glajt: Bezpieczny
- Uprząż: wygodna
- Telefon: 505 358 8 jeden dwa
Witam
Stacja git gratulacje dla wykonawcy.
Startowisko też super pomysł zawsze pomogę jeśli będę miał wolny weekend.
A co z podaniami nowych członków do spbw? Jest jakaś szansa na ich rozpatrzenie bo od roku już się staram i d*** blada
Stacja git gratulacje dla wykonawcy.
Startowisko też super pomysł zawsze pomogę jeśli będę miał wolny weekend.
A co z podaniami nowych członków do spbw? Jest jakaś szansa na ich rozpatrzenie bo od roku już się staram i d*** blada