Niedziela Ciecień
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
Niedziela Ciecień
Co myślicie jutro o Cietniu?
- wregiew
- Gawędziarz
- Glajt: skywalk chili 3
- Telefon: 501 sze 34 78 sze
Re: Niedziela Ciecień
Zachód więc cięcień, byle nie było za mocno 5-6 m/s na roznych prognozach. Dajcie znać że jutro jedziecie. To wtedy jadę z KRK około 9-10
Pozdrawiam
Wojtek
Pozdrawiam
Wojtek
Będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli ..)
- eltomek
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Glajt: Tequila 5
- Uprząż: SupAir Delight 2
- Telefon: 6dziewięć785014pięć
Trzeba być realistą i patrzeć na prognozy oraz sytuację meteo. Będzie pizgać, bez względu na to jak dobrej myśli będziecie, bo przechodzi chłodny frontHart pisze:trzeba być dobrej myśli ..)

-
- Gawędziarz
- Glajt: Advance Iota
- Uprząż: Dudek Soul
- Telefon: 533074699
- Team: Team SPBW
Opłaca się jutro wybierać na Cietka ? Pisze to jako początkujący, nie wiem czy się wybierać...
- eltomek
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Glajt: Tequila 5
- Uprząż: SupAir Delight 2
- Telefon: 6dziewięć785014pięć
Po mojemu to będzie grubo za mocno wiało (10m/s i więcej), to nie jest pogoda do latania na glajtach.Niedźwiedź pisze:Opłaca się jutro wybierać na Cietka ? Pisze to jako początkujący, nie wiem czy się wybierać...
Nie sprawdziło się twoje czarnowidztwo, "Panie dobra rada"..eltomek pisze:Po mojemu to będzie grubo za mocno wiało (10m/s i więcej), to nie jest pogoda do latania na glajtach.Niedźwiedź pisze:Opłaca się jutro wybierać na Cietka ? Pisze to jako początkujący, nie wiem czy się wybierać...

-
- I Wiceprezes SPBW
- Glajt: Ozone Rush 3
- Uprząż: Gin Genie Race II
- Telefon: 783332234
Moze i nie sprawdzilo natomiast kazda prognoza, nawet glupi ICM, pokazywaly mega wiatr (a przypominam ze ICM i inne windguru pokazuja wiatr na 10m!). I lepiej pomarudzic po fakcie ze sobie czlowiek nie pobalonowal z postepowa rzedu 5km/h niz potem sluchac opowiesci dziwnej tresci o tym kogo i jak przewialo/wytrzepalo/... Moze ja sie starzeje ale zysk/fun w stosunku do ryzyka jest smieszny.
/S.
P.S. na zarze wlasnie wieje 10 w porywach http://www.e-bsp.org/pogoda-gora-zar/
/S.
P.S. na zarze wlasnie wieje 10 w porywach http://www.e-bsp.org/pogoda-gora-zar/
- 3apik
- Przelotowiec
- Glajt: Ozone Delta 2
- Uprząż: Swing Race
- Telefon: ♪♫░▒▓█>dryn<█▓▒░♫♪
- Team: B!SEPTOL™
I to jest całe clou.szymon.strus pisze:Moze ja sie starzeje ale zysk/fun w stosunku do ryzyka jest smieszny.
Z drugiej strony jak ktoś sam na własnym grzbiecie nie doświadczy że "lepiej siedzieć na dupie i marzyć o lataniu niż.." to nic go nie przekona