wielkie dzięki
Moderatorzy: jasiu, szymon.strus
-
- Glajciarz którego nie składa na beli
- Glajt: Nova Mentor 2
- Uprząż: Supair Skypper
wielkie dzięki
dzięki chłopaki (eltomek ,statek, czapik, marek, ) za pomoc, a najbardziej spoconemu macieji ,pewnie bym dalej tkwił na szczeblu, uwaga na odchyłki ,uczą pokory.
- eltomek
- Glajt: Tequila 5
- Uprząż: SupAir Delight 2
- Telefon: 6dziewięć785014pięć
Re: wielkie dzięki
Wtopiliśmy po całości dzisiaj na Szczeblu, a zapowiadało się naprawdę nieźle. Dobrze Czangu że tylko tak się to skończyło, no i dobrze, że był Macieja ze swoimi wysokościowymi doświadczeniami i Statek z nowo zakupionym pojadem. Statek, ale rysy na lakierze masz zawodowe! 

-
- Pilot - Gawędziarz
- Glajt: Mantra M4
- Uprząż: Gin Gienie race 2
- Telefon: 889675044
Hehe do usług jak by flaytec nie miał czasu na skakanie po drzewach dzwońcie śmiało:)
Najważniejsze że Czang w jednym kawalku
Najważniejsze że Czang w jednym kawalku

Pozdrawiam
Maciek.
Maciek.
- statek
- Gawędziarz
- Glajt: Fire Bird Grid
- Uprząż: KarpoFly
- Telefon: 609302813
- Kontakt:
Nie ma problemu Czang przyjaciołom trza pomagać, jak byśmy mogli zostawić Mentorka na drzewie, jeszcze za młody żeby spędzać noc poza domem
no i wyłapaliśmy nowy talent spośród kolegów pilotów "Macieja Spiderman" dobry jest naprawdę !!!
Eltomek co do rys na samochodzie to zawodowe rysy będę miał ja jak żona zobaczy samochód
bo to przecież jej 
A najważniejsze że Czang cały!!!!

Eltomek co do rys na samochodzie to zawodowe rysy będę miał ja jak żona zobaczy samochód

A najważniejsze że Czang cały!!!!
- Grzesio RA
- Glajciarz którego nie składa
- Glajt: Ozone Enzo
- Uprząż: Advance impress 2
- Telefon: 880708131
- Team: glajt group
Panowie ale szczerze powiem że to kara za to że wczoraj była akcja a wy na latanie pojechaliście .
Rozumiem jak byście byli w pracy ale to to było chamstwo

- 3apik
- Przelotowiec
- Glajt: Ozone Delta 2
- Uprząż: Swing Race
- Telefon: ♪♫░▒▓█>dryn<█▓▒░♫♪
- Team: B!SEPTOL™
Grzesio RA pisze:Panowie ale szczerze powiem że to kara za to że wczoraj była akcja a wy na latanie pojechaliście .
Aha czyli ci co nie pracują i byli wczoraj na lataniu zamiast na akcji są usprawiedliwieni, a te świnie co pracują i wzięły wczoraj wolne żeby od wielkiego dzwonu polatać w tygodniu to chamy.
Widzisz Czangu. Ciesz się że los się tak łagodnie z tobą obszedł i tylko drzewo zaliczyłeś za karę.
- Grzesio RA
- Glajciarz którego nie składa
- Glajt: Ozone Enzo
- Uprząż: Advance impress 2
- Telefon: 880708131
- Team: glajt group
Panowie źle mnie zrozumieliście żadne świnie itp. Nie chciałem nikogo urazić swoim postem jeśli to zrobiłem to szczerze przepraszam ,po prostu chciałem uświadomić jak czuli się ci co poszli na akcję tyrać mimo to że mieli okazje polatać. Jeszcze raz przepraszam i współczuje upadku bo wiem co to znaczy:):)
- 3apik
- Przelotowiec
- Glajt: Ozone Delta 2
- Uprząż: Swing Race
- Telefon: ♪♫░▒▓█>dryn<█▓▒░♫♪
- Team: B!SEPTOL™
Ja też wiem co to znaczy tyrać i dziękuję Wam wszystkim za to że wczoraj wybraliście tyranie. Szczerze mówiąc mam kaca bo zmarnowałem dzień urlopu, zmarnowałem warun i nie poszedłem na akcję. Zatem wszystko co tylko mogło było wczoraj do dupy.
No, może poza dobrym towarzystwem na Szczeblu
No, może poza dobrym towarzystwem na Szczeblu

-
- Glajt: Nova Mentor 2
- Uprząż: Supair Skypper
słuchaj koleś,nie znam cie i coś mi się widzi że nie będe miał przyjemności poznać,jak ja z chorym kręgosłupem tyrałem w słońcu potem w śniegu z deszczem to ty na chleb wołałeś beb,jakim prawem nas oceniasz,skąd wiesz że nie mieliśmy jechać na ciecień,stało się i trudno ja to nadrobie a ty już nic nie pisz.
- Piotr Klimek
- Członek zarządu SPBW
- Glajt: Ozone Delta2
- Uprząż: AVA Tanto Race
- Telefon: 502 357 864
- Team: SPBW
Ogólnie to wyszło do dupy. Współczuje drzewowania i kłopotów które przez to wynikły. Wiem ze mieliście po lataniu pojechac na akcje na Cietniu no ale wyszło jak wyszło.
Akcję ogłaszałem w trybie pilnym, bo taka potrzeba wynikła ze strony Wiśniowej. Nie będe tutaj dziękował tym którym się nie chciało...Dziękuję tym co byli..
Tylko jakoś tak, coraz mniej mamy juz siły na to, żeby się tak siepac
Piotr Klimek - prezes SPBW
Akcję ogłaszałem w trybie pilnym, bo taka potrzeba wynikła ze strony Wiśniowej. Nie będe tutaj dziękował tym którym się nie chciało...Dziękuję tym co byli..
Tylko jakoś tak, coraz mniej mamy juz siły na to, żeby się tak siepac
Piotr Klimek - prezes SPBW
(>